[Minulla oli tarkoitus postata tämä jo eilen, kun Vuodatus suostui taas yhteistyöhön. Mutta sitten myrksyn aiheuttama sähkökatkos sammutti koneeni juuri kun olin saamassa kirjoituksen valmiiksi, ja kaikki katosi. En uskaltanut enää käynnistää konetta uudelleen, koska katkoksia tuli useamman kerran. Pahoittelut postauksen myöhästymisestä kaikille asianosaisille!]

Syksyn Salainen neuleystäväni ei ole enää salainen, sillä viimeisen lähetyksen myötä henkilöllisyys paljastui. Minun ystäväni oli nimimerkki Mimmu (jolla ei ole omaa blogia, joten en voi tehdä tähän linkitystä). Mimmu on ollut aivan ihana ystävä ja ilahduttanut minua jokaisella lähetyksellään, eikä tämä viimeinen ole poikkeus.

Joulun kunniaksi sain ihanan pehmeää ja kauniin väristä villalankaa, taas kerran yhden neuleaiheisen ihanan kortin, kirjan (jonka muuten ahmaisin eilisillan ja tämän aamun aikana, tykkäsin siis kovasti) sekä Saksan tuliaisina suklaata ja laitteen, jonka nimi on englanniksi Knitting thimble Norwegian (apuvälinen kirjoneuleen neulomiseen). Kiitos Mimmu sekä tästä paketista että koko syksykstä! SNY-kierros tuotti minulle tälläkin kerralla todella paljon hyvää mieltä!

Mimmu lähetti muuten myös Saksasta kortin:

 

Kierroksen lopuksi kiitokset myös SNY:n emännälle!