Miksen ole huomannut tätä aikaisemmin ? No tietysti siksi että ajanpuutteen vuoksi en juurikaan seuraile koirablogeja. Mutta nyt tämä osui vastaan käsityöblogistaniassa, ja hetihän pitää osallistua. Eli ensimmäistä kertaa Puikkopyörre osallistuu koirakuvahaasteeseen.

Tällä kerralla aiheena on PIENI. Mieleeni tulivat tietysti heti pentukuvat, ja ensimmäinen mielikuva oli nuoremman koiramme kasvattajan ottama kuva, jossa yksi pieni pentu nukkuu emonsa kuonon päällä. Mutta koska se ei ole minun kuvani, en tietenkään voi sitä tähän laittaa. Niinpä kaivelin omien koirieni pentukuvia ja valitsin tämän, jossa vanhus ja juniori kulkevat pellolla ja keskustelevat. Vilkku on pieni pentu, Susku taas arvonsa tunteva vanhus. (Myöhemmin Vilkku kasvoi Suskua kymmenen senttiä korkeammaksi, mutta se taas ei kuulu tähän tarinaan.)

1022881.jpg

 

Haasteen yhteydessä ehdotettiin yhdeksi aiheeksi koiran mielestä liian pientä ruoka-annosta. Minä voisinkin kuvata ihan minkä tahansa ruoka-aineannoksen, ja Pirin mielestä se varmasti olisi liian pieni... Ahneempaa koiraa en ole ennen tavannut. Mutta koska en jaksa ruveta ruokakuppia kuvaamaan, jääköön tuo kuva nyt ainoaksi osallistumiseksi tämänkertaiseen haasteeseen.