1210442.jpg

Blogistaniassa on viime päivinä kiertänyt tunnustuspalkinto nimeltää You make my day taikka kotoisammin TeeMunPäivä. Puikkopyörteeseen tämä palkinto pongahti kahdesta suunnasta, Nelmiltä ja Teisalta. Kiitokset heille molemmille! Tunnustan, että mukavalta tällainen tunnustus tuntuu. Minun bloginihan pitää melko matalaa linjaa ja saa harvoin tällaista huomiota.

Olen nyt miettinyt sitä, kenelle lähtisin jakamaan "palkintoa" eteenpäin, vai lähtisinkö ollenkaan. Moni tunnustuksen saaja on päätynyt antamaan sen kaikille lukijoilleen, koska lukuisten blogien joukosta on ollut vaikea poimia ketään erikseen. Ymmärrän heitä oikein hyvin. Seuraan itse noin pariasataa blogia Sharp Readerin avulla, ja satunnaisesti poikkean siellä minne linkit vievät. Miten voisin nostaa nostaa joitakin erilleen palkintoa varten. Lisäksi krooninen aikapula sai pohtimaan, kannattaako minun kuluttaa aikaani linkittämällä kymmeneen blogiin ja käymällä vierailemassa jokaisessa niissä.

Loppujen lopuksi päätin kuitenkin jakaa tunnustusta eteenpäin, lähinnä siksi, että itselleni sen saaminen tuotti hyvää mieltä, jota mielelläni jaan muillekin. Vastaanottajien valinta tuotti jonkin verran päänvaivaa, sillä pidän hyvin monenlaisista blogeista - itse asiassa koko blogistanian keskeinen idea on minusta se, että blogit ovat erilaisia. Lopulta päätin tehdä rajauksen niin, että levitän tunnustusta eteenpäin sellaisille bloggaajille, jotka olen tavannut myös ihan silmästä silmään.

Paikalliset käsityöterapeutit: ramona.vuodatus.net, jaanav.vuodatus.net, neulontai.vuodatus.net, villavaara.vuodatus.net, pirre.vuodatus.net, tiinaf.vuodatus.net, tiinanblogi.blogspot.com, kasityolainen.blogspot.com . Näiden blogien käsitöitä pääsee näkemään myös livenä. Ja aina on kiva kuulla tuttujen kuulumisia.

Sitten tulee Lapasesta karannut, sillä Teisan kanssa olemme vanhoja tuttavia. Aikoinaan tutustuimme netissä vauvapalstoilla ja tapasimmekin muutamaan kertaa. Nyt voimme pitää yhtä käsityöharrastuksen merkeissä :-).

Lopuksi lähetän tunnustuksen vielä omaan sukuun eli sisarelleni (jonka blogista saan lukea koiriemme "serkun" kuulumisia) ja tyttärelleni (jonka blogi tarjoaa ikkunan koululaisten nettimaailmaan). Ja vielä ystäväni tyttären blogi Piirustusnurkka, josta huokuu taiteen tekemisen riemu.

Näitä taisi nyt tulla enemmän kuin kymmenen, mutta tuskinpa se niin vaarallista on...

(Nyt pitäisi vielä jaksaa käydä ilmoittelemassa palkituille. Sitten koirat lenkille pimeään metsään.)