Ilmoittauduin mukaan tämänvuotiseen lankahamsterit-tempaukseen, joka alkaa helmikuussa. Koska sen aikana ei voi ostaa lankaa, on pakko tehdä hankintoja jo nyt. Sitä paitsi Novitan uutuuksia on pakko päästä kokeilemaan, kun kaikilla muillakin niitä jo on...

27762.jpg

Nämä eivät ole kyllä minun värejäni, mutta turkooseista tulee jotain tyttärelleni ja pinkeissä kummitytöille...

Aiemmin tällä viikolla oli ihan pakko ostaa kaksi kerää karkkivärisiä Raitoja, ja niistä on nyt tulossa tämännäköistä:

27763.jpg

Blogien kirjoneulesukat ja -lapaset näistä langoista ovat olleet kerrassaan ihastuttavia, mutta minulla ei ole oikein aikaa kirjoneuleisiin. Mieluummin jotain yksinkertaisempaa ja aivotonta, jota voi tehdä samalla kun aivot valmistelevat esimerkiksi luentoa. Siksipä tänään alkoi muotoutua raitaneule, jossa joka toinen lanka on toisesta kerästä. Aika kivan näköinen tulee näinkin. Ylemmästä tekeleestä tulee pipo ja alemmasta myttyrästä poncho omalla "ohjeellani". Saajaksi olen arponut 1½-vuotiaan kummitytön. (Neulontalista on sitten ihana asia. Kun töissä rupesin pähkäilemään pipon kokoa, sain palstalta nopeasti vastauksen tuonikäisten lasten päänympärykseen ;-)).

Ja sitten vielä joululahjoja, kun kaikilla muilla on niitäkin ollut. Meillä ei ole ollut suvussa tapana erikoisesti lahjoa aikuisia, mutta tänä vuonna sain siskoltani tällaisia (tänään tulivat postissa):

27761.jpg

 

Eikö olekin aivan mahdottoman ihana koirakaksikko! Ja punainen lompakko! Jos olisin nuorempi, sanoisin että ihQ... Kiitos! Siskolle lähtee sitten vastavuoroisesti menemään kasa punaista Raitaa, hänen lemppariaan. (Meni tämä lahjojen toimitus myöhäiseksi, sillä aiottu tapaaminen uutenavuotena peruuntui sairastumisen vuoksi, ja täytyy antaa postin hoidella hommat.)