Viimeiset hamsterityöt valmistuneet. Näiden jälkeen ei mitään tule ehtimään valmiiksi, sillä ensi viikko on ylipäätään todella kiireinen sekä töiden että yksityiselämän puolesta. Lisäksi vasemmassa kädessäni on kipeä sormi, siinä on jonkinlainen jännevamma parin viikon takaa, ja odotan aikaa kirurgian polille. Viikonloppuna sormi kipeytyi sen verran, että siinä on pidettävä pientä lastaa (= jäätelötikkua), ja se vähän haittaa käsitöitä...

Mutta valmistui kuitenkin toinen lattiatyyny, sillä eihän tässä talossa voi yhdelle lapselle tehdä jotain ilman että tekee toisellekin. Tämä tyyny on siis pojalle. Lankoina on kaikkea mahdollista ja vähän mahdotontakin, ainaoikein neulottuna. Pinnasta tulee jotenkin räsymattofiilis :-). Tätä oli yllättävän kiva neuloa, vaikka mallineule olikin tylsistä tylsin, sillä värien vaihtumiset toivat vaihtelua. Lankaa meni 840 g.

43246.jpg

43247.jpg

 

Lisäksi olen virkannut huiveja, sillä yksinkertaisella verkkohuiviohjeella. Kuvassa olevista vaaleanpunainen ja kirjava menevät arpajaisvoitoiksi, ja punamustan saa siskoni (kunhan ehdin sen hänelle postittaa). Vaaleanpunainen on Daisy-nimistä lankaa, lähes pelkää akryylia. Kirjava on Isoveljeä ja sen hapsut jotain kirpparilta ostettua mitälie-lankaa. Punamusta on punaista Seiskaveikkaa ja Floricaa. Kuvasta puuttuu tänään valmistunut harmaasta Nalle Colorista valmistunut huivi, jota olen ajatellut äidilleni.

43248.jpg

 

Käsitöiden lisäksi blogissa esitellään tänään halattava koira. Kun Vilkiltsiipukkeli tuli meidän perheeseemme viime keväänä, poika ilmoitti että hän aikoo opettaa pennusta koiran, jota saa halata. Nimittäin senioripiskiä ei voi halata, se ei nykyisin pidä siitä eikä se erikoisesti pidä lapsistakaan. Kuvat osoittavat, että pojan projekti on onnistunut, ja tätä koiraa voi halata. (Huom! Kuvat on otettu valvotuissa olosuhteissa, eikä koiraa ole vahingoitettu kuvausten yhteydessä. Koira ei myöskään ole pahastunut kokemastaan käsittelystä.)

43253.jpg

43256.jpg

43252.jpg

43257.jpg

43258.jpg

43259.jpg