Hamsterikuukausi on onnellisesti takana, on tilipäivä ja väsynyt olo, kaupoissa on alennusmyyntejä - mitäs muuta siitä voi seurata kuin lankavaraston ihan pikkuriikkisiä päivityksiä... Santorinia, joka on kylläkin tekokuitua mutta jota en ole koskaan kokeillut ja joka ei varmasti kutita Tyttären vaateliasta ihoa. Sofiaa, jota en sitäkään ole ennen käyttänyt. Oliviaa, jota en - yllätys yllätys - ole vielä kokeillut. Ja miten voikin olla, että ihan oikeasti näitä keriä katselemalla oma olo paranee?

451806.jpg

451814.jpg

451812.jpg

451808.jpg

 

Ja sokerina pohjalla lankahamstereiden arvonnasta voittamani palkinto. Ikinä aikaisemmin en ole mistään neulemaailman arvonnasta voittanut, joten olipa ihanaa saada kerrankin ylläripaketti. Ja paketista kuoriutui ihanaista Dropsin Alpacaa, juuri sopivasti vaikkapa huivia varten. Hmm, oppisinkohan minä käyttämään roosanväristä huivia?

451815.jpg

 

Eilen muuten havahduin siihen, että blogistaniassa on tuntunut olevan oudon hiljaista. Ihan kuin isoa joukkoa blogisuosikkeja ei olisi päivitetty aikoihin. Selvästi asiassa oli jotain mätää, joten oli pakko ruveta kaivelemaan. Minä luen blogeja Sharp Readerin avulla, ja nyt on ilmeisesti käynyt niin, että kun blogspotin blogaajat ovat siirtyneet Bloggerin uuteen versioon, eivät vanhat osoitteet enää ole ohjelman kautta päivittyneet. Onneksi huomasin edes nyt... Eilisen illan tilailin blogeja uudestaan, ja tänään täytyy vielä jatkaa. Harkitsin jo hetken, että rupean käyttämään blogilistaa, mutta kun olen niin tottunut tuohon systeemiini niin en luovu siitä kuitenkaan ihan vielä.