Koirakuvahaasteen aiheena on nyt haju. Tämä on meillä Vilkun erikoisalaa, sillä se on paljon kiinnostuneempi erilaisista hajuista kuin Piri, metsästysverinen kun on. Hauskaa on myös tienvarsilenkeillä seurata, miten erilaisia hajuja meidän kaksikko nuuskiskelee. Piri nuuskuttaa kaikki pissamerkit ja tsekkaa, ketkä tutuista ovat käyneet samalla suunnalla. Vilkku taas suuntautuu metsän hajuihin ja etsii pikkuelukoitten jälkiä - joiden perään se sitten yrittää sännätä niin pitkälle kuin hihna antaa myöten.

Tällä kertaa otin haastetta varten ihan uusia kuvia. Kävin nimittäin hakemassa Tyttären kaverinsa luota ja tapasin siellä ihastuttavan pienen mäyräkoiran. Kotona varsinkin Vilkku nuuski pitkään ja hartaasti vieraita hajuja lahkeistani. (Otin kuvat itse omista jaloistani, mutta kun käänsin kuvia kuvankäsittelyohjelmalla, tuli niistä jotakuinkin järkevän näköisiä.)

1346137.jpg

1346138.jpg

 

Kuva-arkistostakin löytyi yksi vanhempi kuva, jossa Vilkku selvästi nuuskuttelee jotain metsän hajua.

1346135.jpg

 

Ja lopuksi terveydentilakatsaus: ikään kuin flunssat ja muut eivät riittäisi, on yksi poskihampaistani suuttunut ja särkee inhottavasti. Onneksi sain huomiseksi ajan hammaslääkärille, ja mitä luultavimmin hammas joutuu juurihoitoon. En tykkää :-(.