Iik, en yhtään odottanut, että SNY:ni toimisi jo tämän viikon aikana. Töistä tultuani vähän aikaa vain tuijotin pakettiä älyämättä että se on tosiaankin minulle, ihan minulle.

812928.jpg

Sitten kiikutin sen olohuoneeseen hitaasti avattavaksi ja kuvattavaksi (ja tytär naureskeli vieressä, hyvä että SNY-tempauksesta on iloa lapsillekin...). Sisältä paljastui näin ihana pussukka. Punainen on lempivärini ja punainen sydän yksi lempikuvioistani :-).

812926.jpg

Ja sisällä oli vaikka mitä ihanuuksia. Osoitekirja (jollaiselle minulla todella olisi käyttöä, kun vain jaksaisin kirjoittaa kaikki osoitteet sinne). Saunahunajaa (jota lähden kohta saunaan kokeilemaan). Alpakkalankaa (josta tulee tietysti jotain lämmintä talveksi). Ensiapunallekarkkeja (jotka minun varmaan pitäisi viedä töihin lukukauden alun varalle). Saippua ja pussukka, joka ilmeisesti on saippuapussi. Nekin pääsevät tänään saunaan. Ja hauska jääkaappimagneetti (joka pääsee jääkaappiimme tyttären koiramagneettien kaveriksi).

812923.jpg

 

Kiitos sinulle, SNY! Tämä oli paljon enemmän kuin odotin. Päiväni oli vähän lattea ja väsynyt, mutta paketin saaminen piristi kummasti :-)