Vihdoin viimein voin esitellä isomman valmistuneen työn: Butterflystä virkattu jakku, olkaa hyvä. Malli on muistaakseni Novitasta 3/2003, ja alun perin lankana on Kotiväki. Aloitin työn lankahamsteriaikana, joten päätin käyttää kotoa löytyvää Butterflytä, ja jouduin sen vuoksi muokkaamaan ohjetta jonkin verran. Ihana mukava tuli silti. Aika kauan tämän tekeminen kesti, ja viimeistelyä jakkuparka joutui odottamaan kesäkuusta asti. Mutta nyt se on valmis ja pääsi tänään töihinkin kanssani ;-).

159484.jpg

Tässä näytteeksi myös jakun virkkauspintaa (hihat taas ovat ihan tavallista ketjusilmukkaverkkoa):

159488.jpg

 

Pikkutöille ei puolestaan loppua näy, tällä kertaa valmistui kummitytön 3-vuotispakettiin huivi. Kokeilin tähän pylväskaaria, jotta verkkomalli saisi vähän vaihtelua.

159494.jpg

 

Lisäksi valmistui taas yksi söpöstelylaukku:

159490.jpg

 

Ja lopuksi arkistojen kätköistä jotain vähemmän söpöä (tai no...): pikkupiru jonka tein miehelleni moottoripyörän koristeeksi silloin kun aloimme seurustella. Pyörään hän ei sitä koskaan raskinut panna, mutta tallessa se on ollut koko ajan. Pirulaisen sisällä on jostain valmiista maskotista otettu "puristuskoneisto", jolla sen nipistettyä roikkumaan jostain. Hännän ja hiilihangon (vaimikäsenyton) sisällä on jotain rautalankaa.

159498.jpg