Kaikkien valokuvapostausten jälkeen täytyy esitellä pikkuisen käsitöitäkin. Luova innostukseni kohdistuu kyllä tällä hetkellä yhä vahvemmin kuvaamiseen, ja siksi meneillään olleet käsityöni ovat melko pieniä ja vähän kunnianhimoa vaativia. Parhaiten etenevät nyt aivottomat työt, joita voin neuloa samalla kun pääni askartelee abstraktimpien kysymysten parissa. Parhaillaan minulla on meneillään projekti neuloa pois kaikki hirveät efektilankani ja muut kaappiin peisytyneet kummallisuudet. Niitä esittelen sitten kun koko urakka on valmis. Nyt sen sijaan pari muuta valmistunutta.

Jo viime talvena aloitin pään ympärille kiedottavan huivin, lankana muinoin alpakkanäyttelystä ostamani alpakkalanka, jonka nimeä en  tietenkään muista... "Malli" on tavallaan oma, eli ihan itse valitsin kirjasta sopivan mallineuleen ja neuloin sitten sitä pari metriä. Tämä on tarkoitus ottaa talvella omaan käyttöön.

 

Lisäksi valmistuivat omiin tarpeisiin karamellisukat Novitan Tico ticosta. Väritys tasapainoilee pirteän ja ällöttävän rajamailla. Muuten tykkäsin kyllä, sillä pidän ohuista sukkalangoista. Sukat ovat nyt päivittäisessä käytössä ja samalla kulutustestissä. Nallen ja Seitsemän veljeksen kestävyyteen en ole ollut ollenkaan tyytyväinen, joten saa nähdä onko tämä lanka yhtään parempi.