Juhannusviikonloppuna sain nauttia pitkistä yöunista, ja sen jälkeen tuntui riittävän paremmin virtaa elämäänkin. Minulla taitaa olla niin suuri unentarve, että normaalilla työviikolla tulen aina väsyneeksi :-/. Viikonloppuna valmistui yhtä ja toista, joista osan voin esitellä jo nyt. Ensinnäkin fufo-tempausta varten virkkasin kasaan tilkkupeiton, johon tilkut on tehty vanhasta vaaleankeltaisesta Palmasta sekä erilaisista tekokuitulankojen jämistä. Tilkut ovat ainakin kahden, ehkä kolmen vuoden takaa. Lopputulos näyttää kuvassa ookoolta, mutta todellisuudessa en ole tähän ollenkaan tyytyväinen. Yhdistämiseen minulla ei ollut enää Palma-lankaa, joten käytin jotain kirpparilta vastaan tullutta tekokuitulankaa useampikertaisena. Sen seurauksena saumoista tuli paksut ja kovat, ja muutenkin työn jälki ei miellytä. Mutta tulipahan valmiiksi, ja nyt työnnän sen komeroon häpeämään ja miettimään, minne se haluaisi lopuksi päätyä.

1671318.jpg


Lisäksi valmistui virkattu pikkulaukku, joka on sekin melkein ufo, koska se jäi keväällä kesken. Tämä on samanlainen kuin jämätempaukseen tekemäni laukku, ja aikomuksenani oli kirjoittaa siitä ohje Ullan jämäohjekilpailuun. Sitten minulta hävisi kaikki aika johonkin, laukku jäi kesken ja kilpailuaika päättyi. Sitten ajattelin, että teen ohjeen vähän myöhemmin, jotta sitä voisi tarjota jämä-Ullaan kilpailun ulkopuolelta. Mutta sitten jämä-Ulla putkahtikin jo ilmoille ja samalla hiipui viimeinen intoni tehdä ohjetta (en ole muutenkaan ohjeiden kirjoittamisesta kovin innostunut). Niinpä virkkasin vain laukun loppuun. Tämä päätyy nyt myöskin kaappiin kaverinsa kanssa odottamaan, mitä käyttöä sille keksin. (Teen mielelläni kasseja mutta en itse koskaan käytä niitä, koska en ole kassi- tai käsilaukkuihminen.)

1671281.jpg


Vielähän noita olisi ufoja jäljellä, mutta en tiedä ehtiikö niitä enää valmiiksi. Nyt on taas työviikko menossa, ja taas väsyttää :-/.