Muutamia esimerkkejä siitä, mihin romuvarastoani käytetään. Nämä ovat lasteni askarteluja muutaman viime päivän ajalta.

 

Pingviinien vene by Poika. Pingviinit on tehty aikaisemmin Fimo-massasta. Veneen perässä on jokin vesihiihtolautailujuttu.

142225.jpg

 

Keijun koti by Tytär. Minä avustin minineuleen tekemisessä ;-).

142224.jpg

 

Ompelutarpeiden organisointia by Tytär. Vasemmalla grillitikku, jossa voi pitää lankarullaa. Sitten vaahtomuovin palasta tehty neulatyyny. Keltaisesta piipunrassista on tehty pidike saksille. Ja keskeneräisenä menossa bratzinvaate.

139189.jpg

 

Tässä taas yksi työ historian hämäristä. Tätä akvaariota olen tehnyt Tyttären kanssa yhdessä, kun hän oli esikouluikäinen ja kävimme aikuisten ja lasten yhteistä taidekurssia. Akvaariossa on hyödynnetty jätemateriaaleja. Laatikko on vanha kenkälaatikko, vuorattu suklaarasioiden välipapereilla ja maalattu vesiväreillä. Kalat on Tytär tehnyt foliosta ja minä sitten päällystin ja maalasin. Vesikasvit ovat vessapaperirullista. Kilpikonna ja meritähti kaupan violetista hedelmälaatikoiden "välilevystä" (jolle en tiedä oikeaa nimitystä). Tytär on sitten myöhemmin tehnyt kotona ruokapurkin, jossa on "kalan täysjyvämuonaa" ;-).

142214.jpg

 

Ja lopuksi taas tyttären bratzmuotia. Häneltä syntyy tuotteita kuin liukuhihnalta, mummin lahjoittamista kangastilkuista ja nauhanpätkistä ;-).

142219.jpg

142217.jpg