Oltiinkin sitten nettipimennossa koko viikonloppu, kun yhteys oli koko alueelta poikki :-/. Ja tietysti juuri kun minullakin olisi ollut päivitettävää. Mutta nyt tulee sitten kuvapläjäys.

Tässä tupakaulaliina, lankana ehta polyakryyli (koska tyttö ei voi käyttää villaa ihoa vasten ja koska en tähän tarkoitukseen raskinut ostaa mitään kalliimpaa lankaa).

6032.jpg

 

Sitten sitä sinistä, hääteemaan sopivasti (olemme menossa häihin parin viikon päästä): tyttärelle huivi turkoosista tangosta ja valkoisesta puuvillalangasta. Helmet Fimo-massasta.

6034.jpg

 

Lisää hääeleganssia: käsilaukut tyttärelle ja itselleni. Tyttären laukun lankana kirpparipussista löytynyt turkoosi puuvillasekoite + sininen puuvillalanka, koristeena turkoosia Tangoa, nappi ja helmet jälleen Fimosta. Oma laukkuni samaten kirpputorilta peräisin olevaa pellavalankaa, koristeena hamppunarua.

6031.jpg

 

Ja jotteivät ponchot lopu kesken niin tässä on synttärilahja pian vuoden täyttävälle kummitytölle. Lankana Mini ja malli hyvin yksinkertainen eli kaksi suorakaidetta. Pipon malli taas on peräisin Villapallon blogista.

6035.jpg

 

Parhaillaan on meneillään lankojen tuhoamisprojekti eli neulon Palmoistani ja sekalaisista kirpputoripussukoista löytyneistä tekokuitulangoista tilkkuja, joista tulee sitten joskus jonkinlainen peitto. Päätarkoituksena on päästä eroon tekokuidusta... Lisäksi mietiskelen millaisiin neuleisiin käyttäisin Salsaa, jota ostin kaksi kerää (punakirjavan ja viherkirjavan) CM:n alesta, kun sen hinta lopulta putosi tarpeeksi. Niin ja pojalle pitäisi tehdä myöskin tupakaulaliina, Luihuisen väreissä ;-).