Pitkään on mennyt päivittämättä. Töiden vuoksi on ollut kiirettä ja väsymystä, jopa niin paljon ettei käsitöidenkään tekeminen välillä huvittanut (huolestuttavaa). Nyt olen pääsiäislomalla nukkunut joka yö yli 10 tuntia, ja elämä taitaa voittaa sittenkin. Sen kunniaksi päivitän blogini.

Kyllästyin vihdoin virkattuihin kolmiohuiveihin. Vaihtelun vuoksi rupesin tekemään pienistä jämälankanyttösistä laukkuja/pussukoita, joita voi vaikkapa käyttää lahjapusseina joskus. Tässä tähänastiset tulokset, lankoina kaikkea mahdollista mohairista ja villasta puuvillaan ja tekokuituun. Lisäksi tehnynä on muutama kännykkäpussi Regian sukkalankojen (luulisin) jämistä. Kaikki nämä päätyvät kaappiin odottamaan aikaa tulevaa.

65991.jpg

Pääsiäisen aikana valmistui lisäksi viimetalvisesta keltaisesta Lollipopista hattu veljentyttären 1-vuotisjuhlien kunniaksi. Hattuja tul itse asiassa kaksi, sillä olen epätoivoisen huono arvioimaan hattujen sopivaa kokoa, ja koska ensimmäinen tuotos näytti liian suurelta, tein toisen pienemmän. Toivottavasti jompikumpi sopii. Lisäksi tein loppulangasta pienoisen kolmiohuivin ja kassin. Virkkaamalla edelleen, sillä vasemman käden keskisormi on edelleen paketissa. (Viikon päästä voin kokeilla, onko sormi parantunut. Jännittää. Ja tekisi jo aika kovasti mieli päästä neulomaankin, olen jopa nähnyt viime aikoina unia neulomisesta).

65990.jpg

 

Lopuksi vielä kuva meidän potilaasta. Vilkulta leikattiin torstaina pois kohtu ja munasarjat, ja nyt se joutuu kulkemaan vanhaan t-paitaan puettuna. Älkää antako kuvan hämätä. Vilkku koettaa siinä näyttää oikein surkealta, mutta tosiasiassa se on tänään jo käynyt parin kilometrin kävelylenkillä ja karannut omin luvin naapuriin. Koirien parantumisnopeus on tällaisissa leikkauksissa uskomaton. Kun Vilkku leikattiin torstaina, se olisi ollut jo samana iltana menossa lenkille ja sitä oli melkein mahdoton saada iltapissalta sisälle...

65994.jpg