Viime viikolla paljastin itseni neuleystävälleni, joten en ole enää salainen. Minun kohdeystäväni oli Susa. Tämä SNY-kierros oli yhtä kiva kuin edellinen, johon osallistuin (tasan vuosi sitten). Oli mukavaa paitsi itse saada yllätyksiä myös koota ja lähettää yllätyksiä. Itselleni sattui alkusyksystä kiireinen jakso, mutta olen tyytyväinen kun sain paketit ajallaan matkaan. Aikomukseni oli kuvata paketit, mutta enhän tietenkään joka kerran muistanut... Tässä kuitenkin niitä kuvia, joita muistin napsia.

Ensimmäinen paketti lähti elokuussa, ja siinä oli Susan toiveiden mukaisesti mukana ulkomainen neulelehti ja silmukkamerkkejä. Paketin teemana oli vaaleansininen väri. Alempana on erikseen kuva silmukkamerkeistä. Ne ovat ensimmäiset koskaan tekemäni merkit, enkä löytänyt niihin täältä askartelukaupasta sellaisia renkaita kuin olisin halunnut. Niinpä niissä on avainrenkaan tapaiset pienet rinkulat, joiden käyttäkelpoisuudesta neuleessa en tiedä mitään... Lisäksi pakkasin mukaan muutamia keramiikkakurssilla pari vuotta sitten tekemiäni nappeja, joiden väri on vaaleansininen tai turkoosi (ja taisipa mukana olla fimomassasta tehtyjäkin nappeja). Olen itse käyttänyt näitä nappeja laukuissa.

835992.jpg

835991.jpg

 

Syyskuun paketista en ilmeisesti muistanut ottaa kuvaa, koska en sellaista mistään löytänyt. Niinpä tässä on linkki Susan neuleisiin. Tämän paketin teemaväri oli vaaleanpunainen ja roosa. Siihen en ehtinyt tehdä itse mukaan mitään, mutta kortti on kuitenkin omatekoinen (tosin valitettavan hätäisesti tehty).

Lokakuussa en myöskään muistanut ottaa kuvaa, mutta kuva löytyy taas Susalta. Tämäkin paketti on kiireen keskellä koottu, joten siinä ei ole mitään omatekoista. Väriteemana on lähinnä sininen, mutta se ei toteudu täysin.

Nyt marraskuussa kokosin punainen paketin, joulunalusajan kunniaksi. Tässä on mukana sen verran itse tehtyäkin, että pakkasin tavarat pesukonenhuovutettiin "koriin", joka voi sitten jälkeenpäin toimia vaikkapa pienenä lankakorina. Ja kun olen helmitöitä ruvennut opettelemaan, tein myös vaaleansinisen kaulakorun (Susan lempivärejä kun ovat hempeät värit ja mm. juuri vaaleansininen). Vähän emmin kehtaanko antaa sitä mukaan, sillä olen ihan aloittelija näiden korujen kanssa, mutta laitoin sitten kuitenkin.

1081502.jpg

1081501.jpg

1081503.jpg

 

Sellainen SNY-kierros siis tänä vuonna. Kiitokset Susalle, kiitokset omalle salaiselle ystävälleni Käksälle, ja kiitokset Tuijalle, joka emännöitä tätä tapahtumaa! Ja nyt katse kohti jouluyllätysvaihtoa :-)