Pari kuvaa viime viikonlopulta, kun sunnuntai-iltana oli kerta kaikkiaan pakko päästä näpertämään jotain, vaikkei oikeastaan olisi kunnolla jaksanutkaan. On kidutusta kun ei pääse tekemään käsillään mitään, tulee vieroitusoireita.

Ensin syntyi kukkaruukun suojus ruman muoviruukun kaunistukseksi. Idean sain käsityömessuilta ostamastani kirjasta, toteutus on sävelletty omasta päästä. Lankana on yhden Tove-jämäkerän loppu, huovutettu pesukoneessa joskus viime viikolla. Helmet ovat sekalaista varastoani, pienet helmet ja putkihelmet lasia ja isot helmet puisia. Ihme kyllä suojuksesta tuli juuri passelin kokoinen, vaikka tein sen ihan summamutikassa. (Suojuksen sisällä on ainoa viherkasvini, sukulaisilta väitöslahjaksi saamani palmuvehka, joka on kuin ihmeen kaupalla säilynyt minulla hengissä jo puoli vuotta. Ilmeisesti se on juuri niin vähään tyytyväinen kasvi kuin mitä lahjan antajat minulle kuvailivat - selviää siis jopa minun hoidossani.)

1057890.jpg

1057892.jpg

 

Lisäksi kokeilin sunnuntaina helmikorujen tekemistä, näissä on lasihelmiä.

1057888.jpg

 

Pakollinen terveydentilatiedote: aamulla saatoin hyvin kuvitella, miltä ylös sängystä nouseminen tuntuu vanhuksesta, jonka jokaista paikkaa kolottaa. Aamupäivän olin hyvin väsynyt ja nukuin monta tuntia. Sen jälkeen ovat nivelet ja lihakset ilmeisesti vähän vertyneet, tai sitten Burana on tehonnut, koska liikkuminen ei ole tehnyt yhtä kipeää. Ehkäpä tämä tästä vielä...