Tämä viikko on ollut onnellista joskin uuvuttavaa aikaa. Vilkku Wilkinson on osoittautunut oikein mukavaksi koiranpenikaksi, mutta öisin se on ollut levoton ja yöunet ovat jääneet vähiin. Edes neuloa en ole oikein jaksanut, mikä onkin huolestuttava oire... Tein kuitenkin äitienpäivälahjaksi kaulahuivin vihreästä samoksesta, mutta sen kanssa tuli eilen niin kiire postiin viemisellä, että en muistanut räpsäistä kuvaa. Onneksi sentään muistin että tänään torstaina on pyhä ja sain paketin aikanaan matkaan!

Tekeillä on edelleen puuvillatakki samoksesta. Se on edistynyt toisen etukappaleen aloittamiseen saakka. Malli on tosiaankin helppo neuloa, eikä siihen tarvita paljon viimeistelyjäkään, joten eiköhän takki täksi kesäksi valmistu.

Uusi Modakin sitten saapui, ja tykkäsin malleista. Täytyy minunkin sanoa, että inspiroivia malleja löytyy tästä lehdestä enemmän kuin Novitasta, vaikka on Novitallakin minulle annettavaa. Modasta katselimme tytön kanssa virkattua puseroa nro 6, hän jopa saattaisi ottaa sellaisen vastaan (rasti seinään). Vogue-mallit olivat myös kiinnostavia, eniten pidin numerosta 15. Onko muuten kenelläkään tietoa, ovatko nuo kuvat alkuperäisestä lehdestä eli neuleet tehty alkuperäisillä langoilla? Lisäksi minua alkoi kiehtoa pikkuponcho numero 34, joka on takaa suora ja edestä kolmionmuotoinen. Se voisi olla sen verran armollinen pyöreällekin vartalolle, että voisin ajatella sen tekeväni. Rakenne on todella yksinkertainen, joten ajattelin että toteuttaisin sen jollain kivalla neulemallilla. Virkkaaminen ei nyt oikein iske, koska virkkuu vaatisi työhön katsomista paljon enemmän kuin neulominen.

Ja se vauvaneulekilpailun voittanut haalari oli tosi suloinen. Täytyy miettiä, ehtisinkö tehdä sellaisen sitten kunhan ohje julkaistaan. Toivottavasti kokoja olisi ohjeessa taaperoille asti.