Välillä edes jotain käsityöaiheista (huomenna luvassa taas koirankuvia). Sain valmiiksi virkatun tunikan, viimevuotisen Novitan kesälehden ohjeella. Lankana on huutonetistä ostettu samettilanka. Tunikan mitoitus oli vähän sattumankauppaa, mutta suhkoht sopiva tästä tuli. Lanka on mukavaa päällä ja lämmittikin - se tuli testattua tänään KIP-päivässä, kun varjossa olikin hiukan viileää.

647304.jpg

 

Kippaillessa hurahti neljä tuntia ripeästi ja rattoisasti. Neuloin sukkaa Onlinen bambupuuvillalangasta, hidasta on 2,5 puikoilla mutta lopputulos on varmasti jaloille mukava. Lankaa en varsinaisesti ostanut, vaikka lankakaupan edessä olimme ja vaikka liikkeessäkin kävin. Sen sijaan sain henkilökohtaisena toimituksena Tinttamarellista valitsemani langat (pellavalankaa, sukkalankaa, pitsiaddit ja laukun kahvat, joista en ole muistanut/jaksanut ottaa kuvaa). Lisäksi piti käydä katsomassa viereistä Taitokorttelia, ja sieltä oli ihan pakko ostaa punainen lasinen sydänkaulakoru (josta ei siitäkään ole vielä kuvaa, mutta täältä löytyy tekijän sivuilta kuvia tuotteesta). 

Nyt nukkumaan. Koiranpojan tulo ei ole edesauttanut talven univelan korjaamista, joten joka päivä väsyttää. Mutta eivät ole myöskään ajatukset koko ajan kiinni työasioissa...