Arkeen on palattu, töissä ollaan. Pää on sekaisin, mutta kaipa se tästä... Teen pikkuisen päivityksen täältä käsin, kun ennätin juuri illalla kotona ladata pari kuvaa kuvagalleriaan. Käsitöitä ei kylläkään ole (vieläkään) esiteltävänä.

Eilen kävimme koko perheen voimin Lustossa, metsämuseossa. Tytär oli siellä luokkaretkellä ja ihastui paikkaan niin, että halusi toistekin. Ja olihan se kiva museo, näkemistä aikuiselle ja lapsillekin leikkipaikka. Voin suositella.

Museosta ostin tavoistani poiken itselleni riipuksen. En ole tähän mennessä käyttänyt kovinkaan paljon kaulakoruja, mutta ehkäpä siihenkin voi opetella - en ollut ennen viime syksyä koskaan käyttänyt hartiahuivejakaan... Tämä koru vain oli minulle täsmälleen oikeanlainen, savesta käsityönä tehty. Tekijän nimeä ei ikävä kyllä ollut näkyvissä.

137207.jpg

 

Korun lisäksi kotiin viemisenä oli matkan varrelta ostettu karamellipurnukka. Tällaista purkkia haikailin Kiteen Pajarinhovin myymälässä jo kolme vuotta sitten, mutta silloin ei ollut rahaa ostaa sitä. Nyt oli, ja sain kauniin lasipurkin  - ja kaupan päälle kilon karamellejäkin ;-).

137199.jpg

 

Mutta jottei blogi jäisi täysin vaille käsitöitä, esittelen lisää tyttären Bratz-muotia. Tyylitajua tyttärellä ainakin on enemmän kuin äidillään, minun barbinvaateviritykseni lapsena olivat paljon alkeellisempia...

137198.jpg

 

Ja sitten takaisin orientoitumaan seuraavan lukukauden töihin, joita onkin pitkä lista. Sekä miettimään, missä olisi lähin paikka saada kahvia, kun alakerran kahvio ei ole vielä auki...