Äitienpäivälahjaksi lähetin kotiin marjakassin, jonka bongasin Strickerin blogista jämäkuussa. Ohje löytyy crochetme:sta, mutta itse otin ohjeesta lähinnä vain idean ja virkkailin kassia omasta päästäni. Hauska työ, näitä voisi tehdä joskus vielä lisääkin.

1542686.jpg

1542688.jpg

 

Muistin myös, että teinhän minä edellisenä viikonloppuna yhden pikaisen kesähatunkin, Spetktristä. Sen annoin kummitytölleni, ja yhtään kovin hyvää kuvaa ei tullut otettua. Simppeli malli, ruutuvirkkausta ja pieni reunus. Koristeeksi virkattu nyöri ja langanjämästä virkattu kukkanen. 50 gramman kerä riitti juuri ja juuri.

1542689.jpg

 

Muutoin elämään kuuluu lähinnä työkiireitä. Koko ajan on jokin dead line odottamassa, ja illat menevät joko töitä tehdessä tai niiden vuoksi hermoillessa. Mutta toisaalta tämä kuuluu ammattin ja työni varjopuoliin, samassa veneessä ovat kaikki kollegatkin :-/. Onneksi sentään välillä voi lievittää oloa neulomalla :-).

Nyt osuu myös kiireitä sillä tavoin, että en pääse toukokuussa kumpaankaan käsityötapaamiseemme, harmillista kyllä. Mutta KIP-päivään tähtään sitten sitäkin innokkaammin.