//EDIT: lisätty yksi kuva

Nyt helpottaa, paitsi että olen käynyt eilisestä lähtien ylikierroksilla ja vähitellen alkaa väsyttää. Mutta kaikki seremoniat ovat nyt onnellisesti takana. Sain lahjaksi kaikkea ihanaa ja työkavereilta myös säkillisen lankaa. He myös pitivät minulle todella hienon lanka-aiheisen puheen, jonka tuon tänne näkyville myöhemmin, mikäli saan siihen luvan.

534334.jpg

 

Väitöskorusta kun kysyttiin niin se oli kaulassani päivällä. Illaksi vaihdoin tilalle ihastuttavan Kalevalakorun Vanamo-käädyn, jonka sain vanhemmiltani, kummitädiltäni ja sisaruksiltani lahjaksi. Alla kuitenkin kuva päivän väitöstilaisuudesta.

534846.jpg

 

Samassa hässäkässä ehti bloginikin täyttää kaksi vuotta. Sen kunniaksi julistan blogiarpajaiset, palkintona yllätyspaketti. Arpajaisiin voi osallistua kirjoittamalla kommentin tähän postaukseen - eikä tarvitse tehdä mitään muuta :-). Aikaa osallistumiseen olkoon koko ensi viikko, ja ensi viikonloppuna arvotaan voittaja.

Lopuksi vielä joitain neulekuvia. Tässä ensinnäkin veljentyttären yllä taannoin esittelemäni poncho ja myssy:

534315.jpg

 

Ja tässä stressipipo, jota neuloin viime viikolla hermostumista hoitaakseni. Sain siihen kulumaan viime kesänä ostamani Valoville-kerän jämät. Se niin pehmeää lankaa, etten halua siitä neuloa enää mitään. Se nuhjautuu jo neuloessa rumaksi, saati sitten käytössä. Tämän pipon taidan antaa pojan käyttöön ensi talveksi, sillä lahjaksi sitä ei kehtaa antaa.

534336.jpg

 

Ja lopuksi vielä vihreän mohairin jämistä valmistunut laukku, kaverina Neliraidan jämät. Hihnan tein huovuttamalla ketjusilmukkaketjua pesukoneessa ja punomalla siitä sitten nyörin. Laukun sai siskoni mohairhuivin mukana.

534325.jpg