Vihdoin viikonloppuna sain pääteltyä langat joulun aikoihin neulomastani jämälankahupusta. "Malli" on omasta päästä, ideana eräät syksyn ja talven mittaan joissain blogeissa vilahtaneet kuvat, Anttilan postimyyntikuvaston huppu sekä Stitch 'n Bitch -kirjan huppu. Joustineuletta (3o ja 1 n) sekä toiseen päähän hapsut. Tähän päätyivät monet erityisesti talteen varaamani punaiset langat, ja olen väreihin oikein tyytyväinen. Tarkoituksena on, että huppuhuivia voi käyttää joko kaulahuivin tapaan tai vetää pään yli suojaamaan myös päänuppia. (Kuvista sensuroin kömpelösti itseni, yleisen estetiikan nimissä.)

28747.jpg

28746.jpg

 

Vaihtarilapaset ja -pipo ovat myöskin valmiina, ja katsotaan saisinko ne postiin jo huomenissa. Samalla olisi tarkoitus lähettää Ninnille lahjoituslankoja ja siskolleni Raitaa.

Kotirintamalle kuuluu blogikoira seniorin kasvavaa dementiaa sekä blogikoira juniorin alkavaa juoksuaikaa. Jees. Pitkiä viikkoja edessä, kun ei tuota tarmonpesää voi viedä lenkille kuin hihnassa... Vanhus reppana taas käyttäytyy välillä oudosti, mm. viikonloppuna yllätin sen työhuoneestani repimästä rikki pahvilaatikkoa (jossa oli lankoja, yllätys yllätys). Koiran, joka ei ole vuosiin repinyt mitään paperinenäliinaa suurempaa. Onkohan se raasu tulossa pennuksi jälleen, omassa mielessään?

Muoks/ Vaihdoin oikean kuvan...