Kiire ja väsy ovat kovia edelleen, joten käsityörintamalla ei ole tapahtunut paljon edistystä. Mutta yritän ajatella positiivisesti. Vaikka töissä on kiirettä ja työ on vaativaa ja väsyttävää, antaa se sentään myöskin paljon. Pidän itseäni arvossa ja tunnen hoitavani työni hyvin, ja mielestäni saan myös työpaikalla riittävästi arvostusta. Vertailukohtana voisin pitää erään ystäväni kertomaa omasta työstään ja siitä, millaista on kun itsekään ei jaksa arvostaa itseään eikä sitä tee työpaikalla kukaan muukaan. Joten enpä valita.

Jotain näpertelyä kuitenkin: tässä on paketti, jonka annoimme viikko sitten ystävämme 50-vuotislahjaksi. Kyseessä on moottoripyöräin harrastaja, joten paketti suunniteltiin teknisluonteiseksi... Kortti on tehty vanhan maksalaatikkorasian pohjasta, ja paperi on joskus paperimassailua varten talteen pantua postimyyntitilauksen pakkauspaperia. Mies aina välillä virnuilee minun askartelutarvevarastoilleni, mutta olipaha niistä joskus hyötyäkin :-).

940532.jpg

 

Viime viikonloppuna tein myös lasten (+ yhden pojan kaverin) ja koirien kanssa retken tutuille sorakuopille, ja muun esittelemisen puutteessa lätkin tänne vähän valokuvia. Tulkoon nyt ensimmäiseen osaan kuvia siitä, miten lapset osaavat ottaa ilon irti näistä kuopista.

940504.jpg

940492.jpg

940495.jpg

940501.jpg

940499.jpg

 

Tänään olin tyttären kanssa helmityökurssilla, jonka vuoksi jouduin jättämään neuletapaamisen väliin. Tein kurssilla hopeisen lähtikoristeen putkihelmistä - olipahan näpertämistä. En taida täyttää joulukuusta moisilla... Muuten mielessä pyörii kyllä helmi-ideoita, ja ehkäpä seuraavilla kahdella kerralla tulee sitten yhtä ja toista toteutettuakin. Pitäisi vain jaksaa kaivella esiin kaikki työhuoneessani piilettelevät sekalaiset helmipurnukat...