Kiire ja matkustusmania vaivaavat edelleen Puikkopyörrettä, joten päivittäminen on jäänyt. Eikä ole ollut kerrottavaakaan. Kaikki työt ovat olleet keskeneräisiä. Mutta nyt olosuhteiden pakosta on jotain esitettävääkin.

Tyttären vauvaa odottavalle ja äitiyslomalle jäävälle venäjänopelle menevät nämä asusteet (koko luokan puolesta). Vaatteet tulivat lähes valmiiksi vuosi sitten, kun aioin antaa ne tuttavani vauvalle, mutta aie jostain syystä hautautui ja vauva kasvoi liian suureksi näihin. Nyt kaivoin tekeleet esille ja viimeistelin. Langoista sen verran, että villatakissa käytin villalangan ohella sellaista ohutta valkeaa lankaa, jossa on noita värillisiä nypyköitä. Meneehän se tuossa vauvanvaatteessa, mutta en erikoisesti innostunut. Puoli kerää jäi vielä jäljellekin.

625763.jpg

 

Lisäksi tekaisin pikaisesti veljentyttärelle viemisiksi Samos Lollipopista Ullasta löytyvän Ragdoll-hatun. Tästä tuli kiva, näitä voisin tehdä lisääkin. Kiva, kaunis ja nopeatekoinen malli.

625759.jpg

 

Tänään meillä on ollut juhlapäivä. Väitöskirjani hyväksyttiin tänään virallisesti, ja lisäksi meillä on miehen kanssa 15-vuotishääpäivä :-).

Ja viikonloppuna lähdemme sitten hakemaan sitä koiranronttia. Painoa sillä on kuulemma jo seitsemän kiloa ja säkäkorkeus 30 senttiä, joten kelpo mies siitä kasvaa...