Töiden aloittaminen tuntuu hivenen ahdistavalta, kun aikaa ei enää jää oikein mihinkään. Päivät ja illat vilahtavat pelottavan nopeasti. Kotona epäjärjestys lisääntyy tasaisesti, kun väsyneenä ja kiireisenä siivoaminen ei oikein nappaa. Ja pahinta on tietysti se, että neulomiselle jää nyt liian vähän aikaa... Niinpä en pysty tänäänkään esittelemään neulekuvia, koska ei edelleenkään ole mitään valmista (toiveissa on, että huomenna eräs juttu ehtisi valmiiksi asti). Sen sijaan esitän kuvakavalkadin käsityön ulkopuolisesta elämästäni viime ja tämän viikonlopun aikana.

Viikko sitten teimme perheen kanssa iltaretken läheiselle niemelle, vakiokohteeseemme. Siellä on tullut vietettyä ilta jos toinenkin, joten paikkaan liittyy paljon henkilökohtaisia muistoja. Valokuviakin sieltä on otettu läjäpäin, ja tässä muutama lisää.

833805.jpg

Piri-herra on hieno aristokraatti, joka ei halu mennä kahlaamaan ja tassujaan kastelemaan.

 

833809.jpg

Blogipoika puuhailee.

 

833810.jpg

Vilkku lempipuuhassaan. Hihna kaulassa (vrt. alempi kuva).

 

833811.jpg

Paikalla oli myös sorsapoikue, joten blogipiskiä ei voinut päästää irraalleen.

 

Tänään puolestaan oli taas ekakertapäivä, sillä elämäni ensimmäistä kertaa oli autokilpailussa :-o. Kuten ainakin täkäläiset käsityöterapeutit tietävät, minä en varsinaisesti ole autoilun asiantuntija. Ja tähänkin hommaan jouduin vain siksi, että mieheni tuli kipeäksi eikä voinut lähteä viemään blogipoikaa kisoja katsomaan. Niinpä minä lähdin, ja aikani kuluksi otin tietysti valokuvia (rakastan digikameraa, jolla voi räiskiä surutta kuvia). Kyseessä oli superrallicross-niminen kilpailu, jossa kyllä sitten ajettiin myös jotain autokrossia (taimitänytlieneekään). En enää muista mistä luokasta mikäkin kuva on, mutta loogisesti päättelisin, että hienommat autot ovat superia ja vähemmän hienot tavallista autokrossia. En taida olla kisojen jälkeen yhtään sen viisaampi autojen suhteen kuin ennenkään... Mutta pääasia tietysti, että blogipojalla oli kivaa.

833813.jpg

833814.jpg

833815.jpg

833816.jpg

 

Siihen päättyy kuvakavalkadini tällä kertaa. Tulipahan päivitettyä, jottei blogini luulla kokonaan hiljenneen.