Ihan ensiksi kiitokset kaikille Joensuu neuletapaajille! Sain eilen tapaamisessamme onnittelukortin sekä lahjakortin Tinttamarelliin. Olen aivan hämilläni... Kiitos!

637322.jpg

 

Koiranhakumatkalla oli aikaa tehdä käsitöitäkin koirulaisen uinaillessa, ja sain valmiiksi raitasukat, joissa tuli minulle kaksi uutta asiaa. Ensimmäistä kertaa käytin sukkiin oikeaa sukkaraitalankaa (tai raitasukkalankaa), ja ensimmäistä kertaa neuloin pienillä addeilla. Puikot tuntuivat aluksi todella oudoilta käsissä, varsinkin nurjaa neuloessa, mutta vähitellen alkoi sujua paremmin. Lanka on Onlinen Supersockea. Kun näitä kotimaisia raitalankoja on niin kovasti moitittu, niin kerronpa että tästä langasta löytyi näiden sukkien aikana kaksi raidoitusta sotkevaa solmua, ja yhdessä kohdassa oli värjäyksessä selvä virhe. Minua nämä eivät kuitenkaan haitanneet, sillä en edes yrittänyt saada sukista keskenään samanlaisia, eikä värjäysvirhe erotu näin kirjavassa langassa mihinkään. Olen sukkiin tyytyväinen, perussukat mutta väriltään pirteät.

637323.jpg

 

Ja lopuksi - tietysti - taas koirankuvia. Tänään on Blogipiski kovasti yrittänyt hieroa tuttavuutta, eikä Piriä tarvitse paljon leikkiin houkutella. Ihmeen rohkea se on vaikka, Vilkku on kovin raju otteissaan välillä. Toisinaan täytyy mennä väliin ja keskeyttää rieha. Mutta eiköhän tilanne tästä vielä tasaannu, kun Vilkku tottuu siihen, että sillä on nyt kaveri.

637317.jpg

637310.jpg

637307.jpg

637308.jpg

637313.jpg

637320.jpg

 

Vilkku-poloisella on ollut kovia päiviä viime aikoina. Taloon tuli pentu, ja häntä on ollut taas kipeänä. Vilkullahan oli viime syksynä vesihäntä, ja nyt näyttää siltä että vaiva on uusiutunut. Toivottavasti se pian paranee. Erityisen kurjaa tässä on se, että nyt ei Vilkkua ilmeisesti voi päästää enää uimaan, ja se kun niin tykkää uimisesta :-(.