Oli taas paikallisen neuletapaamisen aika, ja mukavaa iltaa oli kiva odottaa koko pitkä päivä :-). Tällä kertaa tapahtui kaksi uutta asiaa: tapasimme uudessa paikassa kaupunginkirjaston kahvilassa, ja media oli paikalla meitä haastattelemassa. Muuten kaikki sujui normaaleissa merkeissä ja nauru raikui. Saapa nähdä, saammeko jatkaa tapaamisia kirjastossa vai tuleeko meille porttikielto liian ilonpidon vuoksi ;-). Paikalla meitä oli kiitettävästi: JaanaL, JaanaV, TiinaV, Maara, Eija, Ninni ja Etelä-Suomen vahvistuksena Kati. Joukosta puuttui kaksi neulojaa, joten meitä on syksyn alkaessa koolla mukavanlainenn porukka.

Katilta sain tapaamisessa Mary Oljen virkkauskirjan vastineeksi pari vyyhteä Noron Ganpi abaka surabu -lankaa, josta hän on itse tehnyt aivan upea Clapotiksen. Olen mykistynyt. Mielenkiintoista lankaa monella tavoin, ja kauniit värit. Nyt täytyy harkita tarkkaan, mikä olisi langalle sopiva malli - Clapotis ainakin näyttää Katin blogissa upealta. Voipa olla, että tästä langasta vielä tulee huivi tärkeään tilaisuuteen, hmm..

Neulomaan en ole ehtinyt tapaamista lukuun ottamatta juuri lainkaan, sen verran on aikuisten oikeaa kiirettä. Ja vielä kiireempää tulee olemaan. Posti toi tänään tiedon, että olen päässyt opiskelemaan yliopisto-opeksi (pedagogiseen koulutukseen). Hakijoita oli 21, paikkoja 30 ja kaikki pääsivät läpi haastattelusta. En saanut haastattelusta täysiä pisteitä, mutta en sentään osoittautunut täysin sopimattomaksikaan opettajan työhön. Joten parin viikon päästä alkaa opiskelu... Ja kieltämättä vähän hirvittää. Ei minusta pitänyt tulla minkäänlaista opettajaa, ja tässä sitä vain ollaan.

Illan piristykseksi vielä sarjakuvanen, kuvaa aika hyvin aatoksiani opekoulutuksen kynnyksellä...

178525.jpg