Tässä vielä uusi kuva juhannukseksi tyttärelle valmistuneesta virkatusta roosanvärisestä ruusuhatusta, lankana siis Tahiti. Malli on lähinnä omasta päästä (kirjaimelleisesti, sovitin omaan päänuppiini tehdessäni), ruusuun otin vähän mallia Novitan kevään lehden virkatusta ruususta. Tahitia ei ollut kovin mukava virkata, metallikoukun kanssa se natisi ja bambuisenkin koukun kanssa lanka kulki nihkeästi. Lopputulos on kuitenkin yllättävän kiva, ja hatusta tuli mukavan jämäkkä. Hatun seuraksi tein eilen pienen olkalaukun, jonka malli on ihan omasta päästä. Siinä voi neiti kuljetella kännykkäänsä :-).

4522.jpg

Aika mukavalta tuntui virkata pitkästä aikaa, ja noita hattuja ja laukkuja olisi kiva ideoida ja tehdä enemmänkin. Mutta ei aika riitä millään. Neuloa voin samalla kun teen töitäkin (lukuhommia), mutta virkkaus vaatisi täyttä keskittymistä.

Neulerintamalla on tällä hetkellä tekeillä Ullan ohjeillä toinen Hertta-pusero Tennesseestä ja Roosa-huivi Kid Mohairista. Ja kesken on myös puuvillatakki tyttärelle sekä omalla idealla kaulaliina Kokon-langasta. Sekä liuta koriin haudattuja töitä, joihin palaan sitten joskus... ehkä...