Kiirettä on pitänyt sekä neulerintamalla että muuten, niin ettei blogiin ole juuri ehtinyt kurkistamaankaan. Mutta nyt päivitys viime päivien aikaansaannoksista.

Tällaisilla puseroilla osallistuin Ullan vaatekeräykseen. Nämä ovat molemmat jo aikaisemmin valmistuneita neuleita, jotka olen neulonut ilman tietoa vastaanottajasta, ja siksipä ne sopivat hyvin lahjoitettaviksi. Eihän tämä iso lahjoitus ole, mutta toivottavasti tuo hyvää mieltä joillekuille.

18936.jpg

 

Sitten valmistui myös Kiri, lankana vaaleansininen Butterfly. Huivi meni lahjaksi 50-vuotiaalle päivänsankarille. Tämä oli mukava neulottava, ja kuvionkin opin nopeasti ulkoa. Sormetkin jopa tottuivat malliin niin, että pystyin neulomaan lukiessani :-o. Tämän huivin saatan tehdä vielä toistekin, toisenlaisesta langasta.

18937.jpg

Tässä vielä Kirin pintaa lähikuvassa:

18938.jpg

 

Ja lopuksi 70-vuotislahja isälleni, palmikkovillapaita Nalle Colorista ja Floricasta. Malli on Suuresta Käsityölehdestä nro 9/2005. Hihat neuloin uhallakin pitkiksi, koska isällä on pitkät kädet, ja hyvin niissä sitten hänelle pituutta riittikin...

18939.jpg

 

Ja nyt rupean miettimään, millaista huivia tekisin ihan itselleni ihanista messulangoistani :-)