Kiitoksia kaikille romuvarastoani kommentoineille. Onhan se nyt siisti, kun kerrankin sen siivosin ;-). Ja materiaalia tosiaan on vaikka mihin - ainoa mitä puuttuu on aika...

Olen tässä samalla myös mietiskellyt ja analysoinut, mistä johtuu viehtymykseni kerätä moista romua. Miksi sievät valmiit askartelutarvikkeet eivät herätä minussa ollenkaan samanlaista fiilistä kuin tyhjäksi syöty maksalaatikkorasia tai hiekkakuopalta löydetty savikiekko. Ja olen päätynyt seuraavanlaisiin syihin:

1) Kierrätys sinänsä. Tietoisuus siitä, että jokin esine tai tavara ei menekään hukkaan ja että tältä pieneltä osalta vähennän perheemme jätekuormaa.

2) Mielihyvä siitä, että voi käyttää uudelleen esinettä tai tavaraa, joka on olevinaan kertakäyttöinen.

3) Mielihyvä siitä, että keksii esineelle tai tavaralle jotain sellaista käyttöä, johon sitä ei ole alkuaan ollenkaan tarkoitettu. Tästä nautin kaikkein eniten. Minulle askartelu on juuri tätä, kodista tai luonnosta löytyvien tarvikkeiden hyödyntämistä. En osaa ajatella itseäni näpertämässä pelkästään askarteluliikkeiden tuotteilla.

Entäs te muut romukeräilijät, mitä te ajattelette?

 

Neulerintamalta kuuluu huiveja, kuviakin toivottavasti jossain välissä. Vaihtohuivi on vihdoin valmis, ja koetan saada sen töistä palatessani postiin.