Sannin blogissa ehdotettiin uutta meemiä: mitä kenelläkin on kävelymatkan päässä. Tartunpa heti ideaan. Tällaiselta meillä näyttää reilun kilometrin päässä. Tosin ei juuri nyt... Nyt on ankean harmaata. Kuva taitaa olla kaksi tai kolme vuotta vanha (lokakuun lopulla). Silloin tein etätöitä kotona ja pääsin aamulenkille kameran kanssa.

15677.jpg

Lisäänkin tähän vielä hiukan kertomusta siitä, millainen paikka on kyseessä. Puu sijaitsee pitkän ja kapean niemen päässä reilun kilometrin päässä meiltä, ja se on täällä yksi ehdottomia lempipaikkojani. Rannoilta avautuvat upeat maisemat suurelle järvelle, ja näkymä on joka päivä erilainen, säästä riippuen. Silloin kun tein töitä kotona, kävin hyvin usein tuolla niemessä kävelyllä koiran kanssa, ja usein oli kamerakin mukana. Erityisen kaunista oli kylminä, kirkkaina syysaamuina, jolloin sai ilmaista valohoitoakin yllin kyllin.

Vaan ajat muuttuvat, nyt pitää ajella töihin kaupunkiin ja kävelyt jäävät iltaan (toki iltarusko ja hämärän hetkikin ovat järven rannassa kauniita). Lisäksi meillä on nyt hökelömökelö koira (blogipiski junior), joka minun pitää lenkittää syvemmällä metsässä, jotta se voi siellä juosta vapaana eikä ole häiritsemässä viattomia kanssaihmisiä.