Valmista tulikin jo tänä iltana. Väsyttää mutta silti halusin saada tämän valmiiksi. Monen päivän ankaran aivotyön jälkeen käsitöiden tekeminen tuntui todella tarpeelliselta. Kyseessä on siis oma versioni pääkallopiposta, jollaisia on näkynyt monessakin blogissa. Tähän piirsin itse kuvion. Kallon malli on siitä ohjeesta, joka on jossain netissä (en jaksan kaivaa tähän linkkiä) mutta siirsin pääkallot niiden oikealle paikalle eli kallon alle, ja tein joka toisen kallon vähän korkeammalle. Lankoina Valoville ja musta Wool, molempia kului vajaa kerä (Valovillestä ehkä vain puolet). Kokemuksia: Valoville on pehmeä lanka käsissä, mutta neuloessa ehkä vähän liiankin liukas. Lisäksi se tuntuu niin pehmeältä, että pipo varmaankin menee pian käytössä nuhruisen näköiseksi. Sinänsä on kyllä lapsen pipossa ihan ok:n näköinen, vaikka aikuisen silmissä tuottaakin melkein päänsärkyä.

195206.jpg

195205.jpg

 

Sitten vielä Tyttären pyynnöstä linkkivinkki: Suskun muistosivut ovat nyt täällä. Hän aloitti sivut viikko sitten maanantaina, mutta silloin oli vielä niin surullinen päivä, että sivuilla oli vain musta pohja ja teksti "Susku oli mustavalkoinen sekarotuinen koira". Nyt on ilme jo jonkin verran valoisampi, ja sivuille tulee kuvia ja muisteluja koirastamme.

Samaan syssyyn vielä toinenkin linkki, Tyttären virtuaalikennel.

Ja sitten vielä kuva SNY:n kortista. Pidän siitä, se herättää omia mielikuvia. Heijastin on myös kaunis ja pääsee heti käyttöön. Kiitokset vielä kerran.

195204.jpg

 

Nyt vasta alkaa todella tuntea, miten poikki olen tämän viikon jälkeen. Onneksi huomenna on tiedossa puusavottaa metsässä, joten tulee ainakin vaihtelua liikaan ajattelemiseen ja istumiseen.