Talvi on palannut Itä-Suomeen, ja vahvasti näyttää siltä, että joulusta tulee hyvinkin valkoinen. Hyvä juttu. Kun vain lisäksi saataisiin vähän aurinkoa ja valoa... Tänään oli lenkillä taas kamera mukana lumen vuoksi, mutta kuvista tuli varsin hämäriä. Salamalla tein taas joitain kokeiluja. Näkee näistä ainakin sen, että lunta on tosiaankin tullut ihan mukavasti.

 

Pirikin pääsi mukaan kuvaan. Kuva on otettu yläviistosta, ja Pirin pää on siinä vähän kallellaan taaksepäin. Siksi toinen koira näyttäisi sojottavan pystyssä. Todellisuudessa Pirillä eivät korvat sojota vaan ovat koiranäyttelytuomarinkin mielestä täydelliset :-).

 

Lopuksi vielä näyte siitä, että käsilläkin on tehty jotain. Siskoni pyynnöstä huovutin villasta ja hänen espanjanvesikoiransa karvoista palleroita. Aika hyvin huopuivat jopa pelkästään koirankarvasta. Ainoa ongelma oli se, että minulla ei ole karstoja (pukilta olen niitä kyllä toivonut), joten joistain palloista jäi karvakiehkura sojottamaan. Toisaalta siskoni saattaa tykätä juuri noista, koska niistä tulee hänelle heti oma koira mieleen. Kaikissa värillisissä palloissa on sisus koirankarvaa ja päällä villaa, mutta musta koirankarva on karkeampaa ja siksi se puskee vahvasti läpi, ja lopputulos on mielestäni kaunis ja elävä.