KIP-päivä tuli ja meni, ja innokkaasti osallistuin, vaikka kylmä ilma kangisti näpit. Mutta hyvässä seurassa oli mukavaa neuloa. Kuvia ei tullut otettua, koska en muistanut (taaskaan) ottaa kameraa mukaan. Tiinan blogista voi kuitenkin katsoa kuvia ja tarkempaa selostustakin.

Uusia neuleita ei ole valmistunut eikä viimeistelty. Aloitin kyllä vaalean persikanvärisestä Butterflystä kesämekon kummitytölle - tuntui että on jo saatava vaihtelua mustille ja harmaille villalangoille ja ainaoikealle... Mekko on vielä kesken, mutta tarkoitus olisi saada se valmiiksi tällä viikolla, ennen kuin menen Tampereelle kyläilemään.

Jotta päivitys ei jäisi kuvattomaksi, laitan jälleen kerran näkyville koirakuvia. Blogipiski juniori oppi viime viikon lopulla uimaan, ja nyt se on jo melkoinen vesipeto.

102129.jpg

102132.jpg

102134.jpg

102130.jpg

102142.jpg

 

Lopuksi vielä linkkivinkki: blogikoiralle on syntynyt tyttären toimesta oma sivusto, joka löytyy osoitteesta http://www.freewebs.com/vilkkukoira/. Suosittelen erityisesti Vilkun tekemää mustan makkaran haastattelua sekä Vilkun lauluja ;-).