Koirakuvahaaste jäi viime viikolla Puikkopyörteeltä väliin. Aiheena oli autoilu/matkustus, ja totesin, ettei minulla ole koneellani yhtään sellaista kuvaa, jossa joku koirista olisi autossa. Meidän maalaispiskit matkuvat ylipäätään vähän, eikä niistä vähistäkään kerroista ole tullut kuvia otettua. Piri parka lisäksi pelkää kovasti autossa, joten eihän sitä raski kuvatakaan... Niinpä jätin suosiolla yhden viikon väliin.

Tällä viikolla aiheena on ollut numero, ja nyt yritämme ehtiä sairasvuoteelta mukaan... Numerosta minulle tulevat mieleen söpöyspisteet (eli tuttavallisemmin söpärit), joita me mieheni kanssa jakelemme koirille. Piri saa niitä aika harvoin, Vilkku taas hyvinkin useasti. Ei voi mitään, Vilkkis vain on söpömpi ja pehmoisempi naamaltaan ja ehkä luonteeltaankin (paitsi jänismetsällä ollessaan).

Tässä ensinnäkin pari kuvaa aikuisesta Vilkusta pisteytyksineen.

1276415.jpg

Kahdeksan pistettä.

 

1276414.jpg

Ja tämä on kyllä jo ysin arvoinen suoritus.

 

Lisäksi kaivelin jotain Vilkun pentukuvia, ja niille on kyllä jokaiselle annettava täysi kymppi...

1276410.jpg

1276411.jpg

1276412.jpg

 

Kyllä Vilkku nykyisinkin isona rotkulanakin pääsee lähelle kympin lukemia, mutta niistä ei yleensä saa valokuvaotoksia. Söpöys on myös ominaisuus, joka ei läheskään aina välity valokuvissa, sillä siihen liittyvät myös tietynlaiset eleet ja tietty ilmeinen vaihtelu.