Viikonloppuna pimahti, nimittäin meidän ADSL pimahti ukkosen vuoksi. Olimme nettipimennossa lauantai-iltapäivästä tähän aamuun asti, ja kyllä tuntui oudolta. Oli ihan terveellinen kokemus tietysti, mutta enpä haluaisi ottaa uusiksi. Kaikki blogitkin ovat viikonlopun jäljiltä lukematta...

Lauantaina olin neuletapaamisessa eli nauruterapiassa. Ei kyllä uskoisi miten hauskaa meillä voi olla parin kahvikupillisen voimalla :-). Kiitokset taas kaikille paikalla olijoille!

Viikonloppuna jouduin myös ompelupuuhiin. Tytär näki viikko sitten kirppiksellä vanhoista farkuista tehtyjä laukkuja, kaivoi varastosta pieneksi jääneet housut ja halusi, että hänellekin tehtäisiin laukku. Kuten blogini lukijat ehkä muistavat, en ole ylin ystävä ompelukoneen kanssa. Arvelin kuitenkin, että laukun sentään osaisin kursia, koska siinä ei ole niin nökönuukaa, tuleeko liian iso vai liian pieni. Niinpä tuumasta toimeen, ja eilisiltana se valmistui. Koneestakaan ei katkennut kuin yksi neula. Mutta lopputulos on yllättävän onnistunut tullakseen minun käsistäni  :-).

168117.jpg

168118.jpg

 

Leikkasin farkkujen etu- ja takapuolelta samanmuotoiset kappaleet ja lisäsin niiden väliin lahkeesta leikatun kaitaleen. Sitten vielä hihna lahkeesta leikatusta kankaasta, ja siinäpä se onkin. Neppari pitää vielä ommella kiinnitysmekanismiksi, mutta muuten veska on valmis shoppailua varten. Tytär itse ompeli käsin kännykkäpussin ja kiinnitti sen laukun sisälle.