Viikon aikana olen koettanut lieventää paniikkimielialaa käsitöiden avulla, joten olen saanut myös päivityksen aihetta. Olen saanut valmiiksi kaksi huivia, joiden värit taitavat sopia Project Spectrumin huhti-toukokuun väreihin.

Huivi numero yksi on aloitettu jo noin vuosi sitten, mutta silloin se jäi kesken. Nyt sain sen valmiiksi asti. Lankana on Katian Arc en ciel, akryylin ja puuvillan sekoitusta. Mallineule on tavallista  verkkoneuletta, kavennukset koko ajan samaan suuntaan, jolloin päistä tulee vinot. Pirteän keväisen värinen, pitänee ottaa ihan itselleni keväthuiviksi.

520602.jpg

 

Toisen huivin aloitin vasta viime keskiviikkona, ja langan siihen sain tiistain neuletapaamisessa (jossa tuli taas nautittua aimo annos nauruterapiaa). Vaihtelimme nimittäin lankoja, ja omien vaaleanpunaisten puuvillalankojeni vastineeksi sain Tiina V:ltä vihreää mohairia. Muistin myös, että siskoni Raitapaita on joskus haikaillut vihreää huivia, joten tässä on hänelle sellainen. Yksinkertaista verkkovirkkausta, lisänä puuhelmiä. Ollos hyvä, muista ottaa tämä tulevana viikonloppuna mukaasi!

520611.jpg

520606.jpg