312827.jpg

Jipii, eilen sai vihdoin avata tämän paketin, jossa oli jouluyllätysvaihdon yllärini Hennalta. Paketista löytyikin ihanuuksia, punainen salomoninsolmuhuivi (jollaista minulla ei itselläni ole ollutkaan) ja punaista Tovea. Kiitoksia, huivi on ihana ja Tove samoin!

312828.jpg

 

Itse tekemistäni lahjoista vielä pari kuvaa. Pienemmän kummitytön perheen kaikille lapsille tein pipot, tytöille raitawoolista ja vanhasta Tangosta, pojalle virkkaamalla kolminkertaisesta villalangasta (mustaa, harmaata ja sinistä). Nämä tein ikään kuin vastineeksi siitä, että saamme perheeltä aina jouluisin itse tehtyjä joululaatikoita ja pitkin vuotta leipää ja pullaa :-).

312835.jpg

 

Kummitytölle itselleen annoin vielä Samos Lollipopista tehdyn jakun (reunukset tässäkin vanhaa Tangoa). Jakusta tuli varmasti liian iso, mutta koska sain sen valmiiksi aatonaattoiltana, ei ollut enää valinnanvaraa vaan se piti kääriä pakettiin. Ja kasvaahan tyttö tietysti vielä... Lisäksi tein langanlopuista töppösen tapaiset ja pienen laukun.

312830.jpg

 

Nyt jatkan joululoman viettoa. Työnteko on minulta ankarasti kielletty pyhien aikana, mutta käsityöthän eivät ole työtä :-). Palailen blogiin myöhemmin.