Blogini on uinunut lomalla Ruususen unta, mutta ehkä on jo aika alkaa varovasti herätellä sitä. Loma on kulunut aivan liian nopeasti, ja aikaa olen kuluttanut kaikkeen muuhun kuin käsitöihin. Minulla on ollut meneillään jonkinlainen väsähtäminen käsitöihin, enkä ole jaksanut isommasti innostua mistään. Joitain töitä on tietysti ollut tekeillä, mutta ne ovat edenneet hitaasti lähinnä automatkoilla. Sen sijaan olen tehnyt jotain hyödyllistä ja erittäin tarpeellista eli suursiivousta lasten huoneissa. Netissä en ole käynyt kuin kääntymässä miehen koneella, sillä tuntui olen tarpeen pitää myös vähän tietokonetaukoa.

Mutta jotta postaus ei jäisi ihan kuvattomaksi, tässä on pari pientä heinäkuussa valmistunutta työtä. Ystäväni kahdelle tyttärelle tein kesälakit Lidlin puuvillalangasta (jossa on kullanvärinen säie mukana), ohje on Novitan Muksu-ekstrasta. Ohjetta mukailin jonkin verran, sillä Lidlin lanka oli ohuempaa kuin ohjeessa käytetty Kotiväki. Lakeista tuli somat, ja saajatkin olivat niihin tyytyväisiä. Kuvassa on toinen lakeista kuvattuna ilmapallopäässä.

1768257.jpg

 

Lisäksi tein Tyttärelle hänen pyynnöstään oranssin käsilaukun, jota hän käytti ystäväni häissä. Lankana on Spektri Plus ja ohje on omasta nupista. Kokeilin kohovirkkausta: palleroita ja kohopylväitä. Ihan kiva tuli.

1768256.jpg

 

Lomaa on vielä ensi viikko jäljellä. Se kulunee samoissa merkeissä eli jatkan lastenhuoneiden komeroiden järjestelyä. Toivottavasti olisi myös sen verran lämmintä, että pääsisin lasten kanssa uimarannalle - ja saisin ehkä blogiinkin uusia vedenalaiskuvia. Näkemisiin!