Eilen kävin täkäläisillä käsityömessuilla, ja olihan siellä halli täynnä rahanreikiä... Nähtävääkin oli niin paljon, etten jaksanut läheskään kaikkeen syventyä (vielä vähemmän messuseuranani ollut Tytär). Suurin piirtein löysin sen mitä olin etsimässä, mutta enemmänkin olisin halunnut, jos vain olisi ollut rahaa. Ja silti budjettini oli kaksinkertainen viime vuoteen verrattuna. Miten niin käsityöt muka halpa harrastus?

Tällaista tarttui mukaan:

239228.jpg

Takarivissä: Johanneksen pellavan oranssihtavaa kertaamatonta villapellavaa kaksisataa grammaa. Kauhavan Kangasaitan kellanruskeaa samettilankaa kilon mötikkä ja saman paikan Milla-moharilankaa punakirjavana kolme 50 g kerää. Eturivissä Angorinan angoralankaa (tätä värjäyserää) - yllättäen tämä ei ole punaista tai oranssia, koska sen valitsi Tytär ;-). Ja siten Vuorelman alesta kahdet Addit (ensimmäiset sellaiset minulla). Olivat halvat, mutta en oikein osannut päättää mitä kokoja tarvitsisin ja lopulta valitsin kahden hyvin pitkän puikot (toiset 100 cm ja toiset 120 cm), sillä sellaisia minulla ei ainakaan ennestään ole. Lisäksi ostin kolmosen sormikaspuikot, jollaisia olen jonkin aikaa haikaillut.

Siinäpä se. Sen verran jäi rahaa, että saatiin tyttären kanssa ostettu metrilakuja pussillinen pois lähtiessä ;-). Johanneksen villapellavat jäivät kyllä mieleen kaivelemaan, mutta onneksi niitä voi kuulemma tilata postitsekin. Löysin eräästä lehdestä todella kauniin ja minun väriseni kirjoneuleen, jonka mielelläni toteuttaisin villapellavasta, koska se on käsittääkseni villaa kevyempää ja myös vähemmän kuumaa. Joten voi hyvinkin olla, että joululahjaksi itselleni teen vielä tilauksen postitse.

Lopuksi vielä vihdoin kuva kortista, jonka sain viimeksi salaiselta ystävältäni:

239231.jpg

 

Itse asiassa latasin tänään Vuodatukseen monta muutakin kuvaa, mutta ei makeaa mahan täydeltä. Pitää jättää päivitettävää viikon varallekin ;-)