Mietin pitkään, voinko enää loppuja sarjakuviani täällä julkaista, mutta sitten päätin, että laitan ne nyt kaikki tähän, senioripiskin pitkän elämän kunniaksi. Ja vaikka Susku onkin ollut näitten sarjakuvien esikuva ja piirrosten malli, ei se tosielämässä koskaan ollut Vastarannan piski, vaan todella kiltti, nöyrä ja vaatimaton ystävä. Arka luonteeltaan, pelkäsi muita koira ja oli vähän varauksellinen ihmistenkin suhteen ensi alkuun, mutta uskollinen niille joista se piti. Siskoni Raitapaita oli sen suurin suosikki, ja vuosien jälkeenkin heidän jälleennäkemisensä oli aina täynnä riemua. Viimeisinä vuosina Susku ei enää minuakaan nuollut, mutta Raitapaita sai käydessään tervehdyslipaisun.

Susku oli oikeastaan ensimmäinen koirani - oli meillä lapsena ollessani vähän aikaa koira, mutta siitä piti luopua pian veljeni allergian vuoksi. Suskun kanssa opettelin koirien sielunelämää ja harjoittelin kouluttamista ja tutustuin lukuisiin ihaniin koiraihmisiin. Suskun kanssa kävellessä tuli lähiseutu tutuksi.

Me otimme mieheni kanssa Suskun meille melko pian sen jälkeen, kun olimme muuttaneet yhteen, joten se liittyy lähes kaikkiin yhteisiin muistoihimmekin. Ja aina tulemme sen muistamaan.

 

169688.jpg

 

169689.jpg

 

169690.jpg

 

169687.jpg