Tauko menossa työpäivän lomassa, ja satuin löytämään Vuodatuksen kuvagalleriastani nämä kuvat, joita en ole vielä blogissa esitellyt. Siksi pikainen päivitys lukijoiden iloksi. Tässä on kyseessä tuunattu liivi ajalta, jolloin tuunausta vielä käsitteenä tunnettu (paitsi ehkä autonrakentajien maailmassa). Liivi on mokkanahkaa muistuttavaa tekokuitua, ja pidin sitä moottoripyörien kokoontumisajoissa. Siksi siihen on maalattu selkäpuolelle oman kerhon tunnus taakse. Maalina on käytetty luovasti sitä mitä talosta löytyi eli miehen nuoruusvuosilta jääneitä pienosmallimaaleja. Etupuolella on sitten oma nimeni ja tärkeä titteli (co-pilot = ns. takanaistuja) sekä vampyyria esittävä Kaustinen, joka oli minun ja mieheni keksinäinen vitsi silloin muinoin. (Liivin lisäksi Kaustinen koristi mm. polkupyöräilykypäröitämme ja miehen silloisen prätkän pientä katetta.)

204057.jpg

204058.jpg

 

Voi tätä nostalgiaa... Noista ajoista on kulunut jo yli 10 vuotta ja minusta alkaa tulla vähitellen keski-ikäinen. (Ja ahdistavinta on tietysti se, että eihän tuo liivi ole mahtunut minulle päälle vuosikausiin...)

No se siitä. Ehkä seuraavaan päivitykseen saan jo käsitöitäkin, tekeillä on tyttären itselleen suunnittelema housujen päällä pidettävä hamonen, joka on jo hyvässä vauhdissa.