Neulepiireissä Apupupuinnostus on levinnyt nopeasti, ja minäkin tein ensimmäisen pupulaiseni. Lankana tässä on Aino sekä Huopanen, toivottavasti kestävät käytössä. Puikot olivat nro 4 ja pupulle tuli mittaa tuollaiset reilut 40 senttiä. Poikkesin aika paljon alkuperäisestä ohjeesta, koska en _todellakaan_ pidä saumojen ompelemisesta. Neuloin siis ensin molemmat jalat pyörönä, sitten yhdistin ne ja neuloin vartalon pyörönä, paitsi ylhäällä käsien verran kahdessa osassa. Sitten taas yhdistin silmukat pyöröksi, kunnes tulivat korvat vastaan, ja nekin tein pyörönä. Lopuksi poimin käsiä varten silmukat ja taas neuloin putkea. Ei jäänyt montakaan saumaan ommeltavaksi. Unohdin tehdä puseron ainaoikeaa, mutta se ei toivottavasti haittaa!

163283.jpg

 

En ole vielä lähettänyt pupua matkaan, koska näitä saattaa tulla syksyn mittaan lisääkin. Huopasesta en varmaan tee enää, mutta syksyn neuleista saattaa jäädä muita jämälankoja (tällä hetkellä jämälankatilanne on kohtalaisen huono, koska kesän aikana neuloin niitä niin paljon vaakapeitoiksi).

Tietääkö muuten kukaan, voiko puput viedä paikalliseen SPR:iin, vai pitääkö välttämättä postittaa? Noista tulee äkkiä pullea paketti ja paljon postikuluja.