Valmiina on nyt kevätsetti, lähtee veljentytölle 2-vuotispäivälahjaksi. Poncho on blogissani jo esiintynytkin, mutta nyt hiukan tuunasin sitä. Tein Fimo-massasta oransseja nappeja, joilla koristin helman. Lisäksi tein myssyn ja parit tumput - kahdet siksi, että ensimmäisistä tuli aivan liian isot, mutta tietenkään en viitsinyt niitä purkaa vaan tein kaveriksi toiset pienemmät. Lankana on 7 veljestä, ja sen karheuden vuoksi pesin koko setin pikaisesti pesukoneessa huuhteluaineen kanssa. Lopputulos olikin huomattavasti pehmeämpi (ainoa huono puoli pesussa oli se, että olin edellisessä koneellisessa pessyt koirankarvaisen fleecehuovan ja sain sitten nyppiä neuleista erinäisen määrän koirankarvoja...).

457924.jpg

457922.jpg

 

Lisäksi sain valmiiksi jo ennen joulua aloittamani kaula- ja hartiahuivin yhdistelmän. Malli on talvisesta Modasta (en muista mistä numerosta), lankana on punainen Teddy, jota jäi taannoin tekemästäni villatakista yli juuri sen verran kuin ohjeessa mainittiin. Huivista tuli ihan kiva, ei mikään superihana juttu mutta hyvä huivi kiedottavaksi pakkasella päähän. Eikä jäänyt juuri lainkaan lankaa kuljeksimaan :-).

457928.jpg

457927.jpg

 

Nyt viikonloppuna olen näprännyt aika paljon käsitöitä. Takana on sen verran kova työputki ja edessäkin sen verran stressaavia asioita, että yritän nyt rentouttaa itseäni tekemällä sitä, mikä tuottaa mielihyvää. Ihanaa kun tässä opetusjaksossa minulla ei ole yhtään opetusta maantaina, joten ei tarvitse käyttää sunnuntaipäiviä opetuksen pähkäilyyn, kuten edellisessä jaksossa.