Enpä ole joutanut tännekään paljon poikkeamaan, sen verran elämä lennättää. Enkä ole käsitöitäkään tehnyt ollenkaan sillä teholla kuin helmikuussa ;-). Mutta jotain kuitenkin, ja siitä todisteena jokunen kuva.

Opiskeluaikainen kaverini sai 40 vuotta täyteen ja tein hänelle lahjaksi laukun. En voinut neuloa, joten virkkasin hahtuvasta. Kuvittelin, ettei laukku virkattuna kutistu kovin paljon, ja pesin sen varmuuden vuoksi pitkällä ohjelmalla 60 asteessa. Tuloksena oli melkoisen pieni mytty :-/. Onneksi ei sentään katastrofaalisen pieni, ja pienen askartelun jälkeen sain laukusta lahjaksi kelpaavan näköisen. Väri on vähän ankea, sillä hamsterihengessä käytin niitä hahtuvia, joita minulla oli kotona, ja vihreää oli vain yksi kerä ja ainoa siihen sopiva kerä oli tummaa punaruskeaa. Lopputuloksena oli tummanruskea pinta, jota sitten elävoitin muumalla virkatulla ja huovutetulla kukkasella. Kukkien keskustat ovat puuhelmiä. Laukun ja kännykkäpussukan napit ovat itse keramiikkakurssilla tekemiäni. Kännykkäpussin yhdistin laukkuun samaan tapaan kuin Stich 'n Bitch -kirjan kengurukassissa.

53242.jpg

53241.jpg

 

Laukun lisäksi onkin valmistunut vain iso läjä jämälangoista virkattuja verkkohuiveja, joista tulee ehkä joskus jokin kuva, jos innostun ottamaan. Vieläkään en tiedä mitä niillä oikein teen, ehkä lahjoitan ensi talvena myyjäisiin tai jotain. Pari taidan ottaa omaan käyttöön.

Tulkoon vielä mukaan kuva parista valmiista savityöstä, toinen punasavesta (maljakko) ja toinen tummasta savesta, molemmat lasitettu samalla matalan polton lasitteella.

53247.jpg

 

Tällä hetkellä on tekeillä 100 g vaihdon työ (virkkaamalla) sekä virkattu pitsijakku. Ja päässä on noin miljoona suunnitelmaa siitä, mitä neulon sitten kun voin taas neuloa...

Hamsterikuukausi sen kuin jatkuu, sillä en sortunut vaikka olin viikonloppuna Tampereella shoppailemassa - pääasiassa siksi, että tieni ei vienyt lankakauppaan. Sokoksella katselin Novitan lankoja, mutta ne eivät houkutelleet niin paljon, että olisin lopettanut pudotuskisan. Sen sijaan ostin itselleni puseron ja kirjakaupasta  pari virkkauskirjaa, joten olisi voinut tulla halvemmaksi ostaa jokunen lankakerä...

Niin ja muuten aika hyvin vasen etusormi on osannut ottaa keskisormenkin kirjaimet hoitaakseen, joten kirjoittaminen sujuu lähes yhtä vikkelästi kuin ennenkin :-).