Joulu vietettiin meillä kotosalla hyvin rauhallisesti. Olemme kaikki olleet syksyn jälkeen hyvin väsyneitä. Ja kun mietin nyt omaa elämääni taaksepäin, niin viimeiset kaksi ja puoli vuotta ovat olleet aika vaativia, joten eipä kai ole ihmekään, että väsykin iskee. Olen koettanut olla pääasiassa tekemättä mitään erityistä, istunut vain sohvalla ja katsonut telkkaria ja neulonut... Minulle se on parasta rentoutumista. Tietokoneella en ole viihtynyt juuri lainkaan, joten ei ole tullut päitettyä blogiakaan, mutta onpahan nyt sitten varastossa kuvia useampaakin postausta varten.

Ihan ensimmäiseksi esittelen jouluyllätysvaihdon pakettini, jonka minulle lähetti Rasa. Tämä oli aivan ihana paketti, oli todella mukavaa avata se jouluaattona :-). Eli muhkea kerä hauskan näköistä sukkalankaan, Uppo-Nalle-kirjanen, kaunis avaimenperä, valaistu virkkuukoukku, patalappu (joka pääsi jo keittiöömme roikkumaan) ja nameja blogipiskeille. Tuhannet kiitokset!

1161249.jpg

 

Tässä vielä erikseen kuva tuosta virkkuukoukusta, joka onnistui hämmästyttämään jopa miehenikin :-)

1161246.jpg

 

Ja lopuksi pari maisemakuvaa siitä, miltä meillä näytti jouluaattona. Joulun kunniaksi satoi hiukkasen lisää lunta, joten saimme kuin saimmekin valkoisen joulun. (Tosin sen jälkeen tuli taas lauhaa ja metsät ovat yhtä ankean näköisiä kuin ennenkin...).

1161253.jpg

1161250.jpg