Onko siitä vasta viikko, kun oli viime viikonloppu? Oli niin kiireinen viikko, että tuntuu kuin olisi mennyt vähintään kaksi tai kolme viikkoa... Huh, onneksi ei ole aina samanlaista, ja onneksi nyt helpottaa.

Blogissa on nyt ollut hiljaista, koska elävässä elämässä on muun muassa juhlittu blogilasten vanhenemista. Tytär on nyt 11-vuotias nuori neiti, ja poika taas 9-vuotta. Tytön syntymäpäivä on tänään, pojan eilen, mutta juhlat pidettiin viime viikolla.

Neulominen on jäänyt olemattomaksi viime aikoina, sillä vasemman käden keskisormi odottaa paketissa pääsyä käsikirurgin syynättäväksi (ensi viikolla). Sormelle tapahtui jotain muutama viikko sitten, jonkinlainen jännevamma, joka on nyt viikon verran ollut kipeä ja vaatinut sormen pitämistä lastassa. Virkkaamaan olen pystynyt, mutta neulomiseen en ole osannut kehitellä sopivaa tekniikkaa jäykän keskisormen kanssa. Olenkin sitten yhdistänyt virkkaamisen lankahamstereiden pudotuskisaan ja minulla on nyt projektina kuluttaa lankakaapin varastoja virkkaamalla ne verkkohuiveiksi. Muutama on jo valmiina, mutta kuvia ei ole tullut otettua, ja aikaisemmista huiveista onkin kuvia yllin kyllin.

Kirjoittaminenkin on muuten mielenkiintoista tämän tönkkösormen kanssa, kun olen tottunut kymmenellä sormella räpeltämään...