Jiihaa, syksyn ensimmäinen opetusperiodi täynnä, edessä opetukseton viikko (joka toimii samalla ainakin osittaisena syyslomana). Syksy on ollut töiden vuoksi raskas ja väsyttävä ja kiireinen, mutta selvisinpäs! Nyt sitten pitää antaa vuorostaan aikaa perheelle. Ja varmaan pikkuhiukkasen myös käsitöille :-).

Valmiiden käsitöiden puutteessa esittelen taas koirankuvia. Tästä on tullut niin kovasti koirablogi, että ehkä pitäisi kohta jo vaihtaa nimeä... Mutta eivät kai nämä kuvat ketään häiritse, ja tiedän, että minulla on myös sellaisia lukijoita, jotka nimenomaan odottavat koirakuvia.

Skräppikirjaa varten sain vihdoin aikaiseksi asian, jota olen vuosia suunnitellut. Skannasin Suskun vanhasta valokuva-albumista pentukuvia. Olisi niihin ollut negatiivitkin jossain, mutta en jaksanut ruveta niitä penkomaan vaan tyydyin skanneriin. Joten tässä myös lukijoilleni muutama söpöstelykuva vuosien takaa, viime vuosikymmnenen alusta, kauan ennen omien lasteni syntymää.

978711.jpg

Pienenä pentuna isännän silloisella työpaikalla tehdyllä petillä (joka jäi pian pieneksi).

 

978714.jpg

Takana näkyvä pehmonalle (tai pupu, en enää itsekään muista) oli Suskun pentuaikojen rakkain lelu.

 

978713.jpg

Meidän ei pitänyt päästää Suskua sänkyyn nukkumaan, siitä tehtiin periaatepäätöskin, mutta...

 

978712.jpg

Pentuna oli Suskukin aika villi, ja tässä on menossa hepulikohtaus nojatuolissa.

 

978731.jpg

Tässä Susku kaveeraa pikkusiskoni kanssa, ja siskollenihan Susku oli erittäin läheinen - samoin siskoni oli aina Suskulle Aivan Erityinen Ihminen.