ARVONTAAN OSALLISTUMINEN ON PÄÄTTYNYT. TULOS ILMOITETAAN MYÖHEMMIN TÄNÄÄN.

EDITTIÄ LOPUSSA

 

Pyöreiden vuosien kunniaksi tarjoan tänään virtuaaliset kakkukahvit kaikille vierailijoille!

1063795.jpg

 

Ja koska surkean viikon ja myttyyn menneiden juhlasuunnitelmien jälkeen kaipaan piristystä, julistan samalla kommenttienkerjäämisarvonnan :-). Eli tämän postauksen kommenteissa voit osallistua yllätyspaketin arvontaan. (Paketin sisältö on itsellenikin vielä arvoitus, koska keksin koko idean kaksi minuuttia sitten.) Aikaa osallistumiseen olkoon lauantaiaamupäivään saakka.

EDIT//

Kommenteissa minua on moitiskeltu siitä, että olen salannut tämän suuren päivän käsityöterapeuteilta. Puolustaudun vetoamalla sairauteeni: varmaan asia olisi tullut maanantaina esille, jos olisin jaksanut tulla paikalle. Nelikymppiseksi tuleminen jos mikä on asia, johon tarvitaan vertaistukea ;-).

Ja sitten vähän lisää kuvia. Yleensä meillä ei ole miehen kanssa ollut enää viime vuosina tapana lahjoa toisiamme synttäreillä, mutta tänään tehtiin poikkeus. Sain ensinnäkin kukkasia. Piri ei ole tainnut ennen tavatakaan ruusuja, sillä pienenä hortonomina se oli niistä hyvin kiinnostunut, kun tälläsin maljakon lattialle kuvauksia varten. Lopulta se oli pakko häätää pois, kun se rupesi napsimaan ruusuja hampaillaan...

1064939.jpg

 

Ja lisäksi mies toi minulle korun, jonka avulla kuulemma voin välttyä siltä, että minua keski-ikäisehkönä rouvashenkilönä ruvettaisiin kovasti tädittelemään. Kuulemma kukaan, jolla on tällainen kaulassa, ei voi olla täti.

1064936.jpg

 

Sairasblogiakin päivitän sen verran, että verikokeissa ei ollut mitään kovin radikaalia. Vähän tulehdusarvot koholla, ja ohjeeksi kontrollinäyte ensi viikolla. Ehkä jokin virustauti. Lisäksi hemoglobiini oli vain 100, joten se voi osaltaan selittää väsymystä. Tänään ei ole särkyjäkään juuri ollut, mutta väsyttää kyllä koko ajan.

Ja nyt poistun miettimään, haluaisinko ja jaksaisinko sävyttää hiukseni tänä iltana punaisiksi. Ne voisivat  korostaa hienosti kalpeaa naamaani. Yksi ystäväni on tulossa kaupunkiin huomenna, ja ajattelimme viettää tyttöjen iltaa, ja se ehkä vaatisi vähän väriä kuontaloon.