Vihdoin viimein jotain käsityöaiheistakin päivitettävää. Keskeneräisiä tekeleitä on paljonkin, mutta nämä ovat nyt tulleet viimeistellyiksi ja osa käyttöönkin.

Perussukat Neliraidasta. Ei erikoisempaa kommentoitavaa, peruslanka ja perusmalli vahvistetulla kantapäällä. Oli kuitenkin mukavaa, kun pääteltävänä oli vain kaksi langanpäätä per sukka. Siitä plussa raitalangalle. Tein nämä itselleni, kun parit vanhat sukat ovat jo kuluneet puhki.

266258.jpg

 

Rannekkeet SNY:ltä saamastani ihanan pehmeästä ja ihananvärisestä Loftista. Kerä oli niin kaunis, että tuskin raskin sitä edes käyttöön ottaa. Mutta otin kuitenkin, ja nämä rannekkeet ovat minulla jo olleet töissä. Tämäkin on hyvin perusmalli, reunuksissa kaksinkertaista helmineuletta ja keskellä sileää. Minusta näin kaunis lanka pääsee parhaiten oikeuksiinsa yksinkertaisessa mallissa.

266256.jpg

 

Lopusta Loftista virkkasin koruja. Vasemmalla on kahdet pallukkahelmet, joita voisi käyttää yhtaikaakin. Oikealla samalla tavoin tehty ketju, jonka huovutin koneessa. Ja keskellä viimeistä langanpätkästä salomoninsolmuilla virkattu ketju (ihka ensimmäinen salomoninsolmukokeiluni).

266255.jpg

 

Riemunkirjava kaulahuivini alkaa olla viimeistelyvaiheessa, mutta siinä on niin monta langanpäätä pääteltävänä, että en osaa vielä luvata, ehtisikö se valmiiksi huomenissa.